OVER PIP'S

Genieten zonder schuldgevoel

"Genieten zonder schuldgevoel!" Dat is het motto dat Patricia iedere dag met passie (en een deegroller in de hand) nastreeft!

Ongezonde lekkernijen verbleken in vergelijking met de explosie van smaken die Pip's aflevert. Daarnaast wil Patricia een veilige uitvalsbasis vormen voor diegenen met verschillende dieetbeperkingen. Mensen die een veganistische en/of vegetarische levensstijl volgen zijn bij ons aan het juiste adres.

We zijn erin geslaagd om dieetbeperkingen te omzeilen, zonder dat onze producten af doen aan smaak. Dit is gelukt door een breed scala aan rauwe, biologische en natuurlijke ingrediënten in de strijd te gooien! Zo zorgen wij ervoor dat in onze producten geen geraffineerde suikers - gluten - soja en zuivelsoorten voorkomen. Door samen te werken met lokale producenten dragen we onvermoeibaar bij aan onze missie: "klanten een broodnodig alternatief bieden voor gezonde zoetigheden en snacks." Dit doen we door hoogwaardige, heerlijke, gezonde patisserieproducten aan te bieden tegen zeer betaalbare prijzen."


Banketbakker is ons Ambacht

Bij Pip's Delicious ervaren wij het bakken van veganistische producten als een ambacht! Met onze aanwezigheid en inspanningen willen we het bewustzijn over gezondheid, voeding, en het belang van lokale toeleveringsketens verspreiden. Onze smaakpapillen tevreden houden mag niet gepaard gaan met het vernielen en beschadigen van het milieu, en daarom streven we ernaar om het te beschermen. Dit doen we door gebruik te maken van recyclebare, herbruikbare en gebottelde verpakkingen. Met de missie in ons achterhoofd om jou te laten genieten zonder schuldgevoel, willen wij een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkelingen binnen de regio. Voel je vrij om bij ons binnen te stappen en een kijkje te nemen in onze winkel. En owh ja- neem vooral je eigen bakjes mee wanneer je onze producten komt ophalen. Dat scheelt weer een verpakking. Tot snel!


Met liefs en op jouw gezondheid,

Patricia Panescu

Krijg een korte video impressie